ARQUITECTURA modular ZHILABS

Arquitectura estratègica pel BigData.

Concepte clau es l'arquitectura «Building Blocks», com puzzle de components modulars i re-usables que proveeix el marc Enterprise/Solution Continuum* al negoci.

BLOCKS tecnològics i re-usables de l'ARQUITECTURA modular de ZHILABS®, i que son els que aporten la capacitat de desenvolupar  les Solucions BigData i Analitica pel seu negoci o models de negoci.

Fruit de l'estreta col·laboració i experiència real en solucions d'analítica de grans dades del telco, ZHILABS i JES han compartit l'objectiu en completar la Arquitectura de Building Blocks (ABB) estratègica, sòlidament fonamentada sobre la suite de Producte SW desenvolupada a Zhilabs® i que ara, també està orientada i és accessible a l'empresa PIME i de sectors i industries diversos mes enllà del àmbit origen i matriu Zhilabs per les operadores telecom.

Què és Zhilabs?

Zhilabs® és la Factoria Software associada, orientada a Producte i enfocada en el software modular per BigData & Analytics. El seu revolucionari concepte d'arquitectura «Building Blocks» habilita i capacita les arquitectures empresarials TI a crear solucions de resposta als reptes i oportunitats del tractament de les dades, obertes o no, del mon dels dispositius mòbils smart, les xarxes socials o IoT, en definitiva, tractament de Data&Analytic de l'onada del BigData.

 

(*) «Enterprise/Solution Continuum» és el concepte dels marcs d'arquitectura IT que es refereix a la capacitat que han de proporcionar els «blocs constructius» (BB) de l'arquitectura IT per confeccionar les diferents solucions que requereix l'organització.

No Comments Yet.

Leave a comment