ELS SERVEIS PROFESSIONALS

Serveis Professionals.

Serveis Professionals de consultoria, implantació, integració i de plataformat necessaris pel fer realitat la seva Solució BigData.

All-in-One.

Amb JES Professional Services i Zhilabs® Arquitecture oferim en nostre particular «All-in-One», serveis i tecnologia per crear, desenvolupar i evolucionar innovadors models de negoci sobre BigData i Analitics per la presa de decisions, amb capatitat real d'accionables i amb un impressionant quadre de comandament executiu amb gran capacitat de representació de gràfiques i informes.

I basant-nos en aquestes 4 sòlides bases, Equip Humà, Referents i Expertise en Solucions, Arquitectura estratègica de Building Blocks i Serveis Professionals, hem elaborat el «JES Manifesto» com el relat del nostre «leit motif». Conté la visió, missió i estratègia de JES com a proveïdor de Serveis Professionals i Partner «reseller» de Zhilabs® per les Arquitectures i Productes SW del BigData & Analytics. El JES manifesto enumera els pilars objectius i principis bàsics que materialitzen aquesta visió.

No Comments Yet.

Leave a comment