Nosaltres

 
 
 
 
 
 
 
 

UNA HISTORIA DE PERSONES, EXPERIÈNCIES, VISIONS, HABILITATS I CAPACITATS...

down-arrow

HOLA

Quan ens presentem, ens agrada  dir: "Estem ocupats alineant arquitectures estratègiques amb innovadors models de negoci coopetencials, tot i desenvolupant solucions basades en blocs constructius modulars i específics pel Big Data Analítics del Smart World..."

PERSONES


JES és un equip d'enginyers en Tecnologies d'informació establert com gabinet de serveis professionals des de 2009.
Professionals de les TIC amb molts anys d'experiències prèvies, formant part de Startups, Factories de Software i Grans Multinacionals.

 


SOM ARQUITECTES DE SOLUCIONS I PENSEM EN TERMES DE LES ARQUITECTURES ESTRATÈGIQUES QUE REQUEREIX EL SEU NEGOCI PER CRÉIXER I EVOLUCIONAR


Portem des de 1990 desenvolupant, implantant i integrant Solucions, Arquitectures i Productes Software especialitzats

 

VISIONS


"La visió que ens mou, ens marca que el focus necessàriament ha de estar en alinear Arquitectures estratègiques TIC amb innovadors models de negoci en competència col·laborativa, d'aquest nou «Smart World» en el que estem i vivim..."«LA VISIÓ, EN EL CONTEXT QUE ENS OCUPA, ÉS EL FUTUR PROPER, ON LES PIME's, ES DESENVOLUPEN EN LES MILLORS CONDICIONS D'ACORD ALS FACTORS CONDICIONATS, OPORTUNITATS, OBJECTIUS I REPTES DELS "STAKEHOLDERS" DE L'ORGANITZACIÓ...»

 

PILARS


La sòlida Arquitectura de ReferènciaZHILABS®, "Building Blocks" estratègics que habiliten el Enterprise Solution Continuum en l'organització.


El coneixement i l'experiència real en la matèria, que desemboca en el Portfoli de Solucions JES & ZHILABS® pel BigData.


La capacitat d'innovar models de negoci, habilitada gràcies al marc de l'Arquitectura estratègica de Referència i a l'experiència professional en el BigData i Analítics.

PRINCIPIS


Conèixer tecnologies i industries per ser capaços de renovar, innovar i construir les arquitectures dels processos, sistemes i tecnologies que donen resposta als objectius.


Creem, desenvolupem, millorem i evolucionem fent ús de models de referència, mètodes i blocs constructius adequats per materialitzar les solucions.


Usem i Re-utilitzem els models de referència, mòduls, blocs d'arquitectura, solucions i experiències.Considerem la factoria ZHILABS(*) i els seus mòduls i productes com els mes adequats per fonamentar l'arquitectura que dona resposta a nous models de negoci en la "Gran Onada de les Dades".

Coneix al nostre equip


(*) Zhilabs® és la Factoria Software associada, orientada a Producte  i enfocada al software modular per BigData&Analytics. El seu revolucionari concepte d'arquitectura «Building Blocks» habilita i capacita les arquitectures empresarials TI a crear solucions de resposta als reptes i oportunitats del tractament de les dades, estructurades o no, del mon dels dispositius mòbils smart, les xarxes socials o IoT, en definitiva, tractament de Data&Analytic de l'onada del BigData.

And a bit of history about Zhilabs...
Zhilabs was founded in 2008 in Barcelona by an outstanding team with experience in top multinational companies and a successful startup. The team has multiple software designs in production at Tier-1 Operators worldwide, in the areas of Mobile Packet Core, Mediation and Activation, with technology embedded into top Mobile Packet Core and Fixed Broadband network nodes.
Zhilabs is also the innovative company behind StreamLinner©, NetSearch©, Zstore© or Zhilabs FlowSight©, the product that allows operators to flex the Network for each subscriber, improve operations and gain in-depth understanding of their Network, data Services and Subscribers.
More at Zhilabs website