Services

EL SERVEIS

Serveis de Consultoria Estratègica TI pel Big Data
Serveis d'Integració i Implantació Tecnològica ZHILABS®
Serveis de Plataforma JES&ZHILABS pel Big Data;

Consultoria Estratègica TIC

A JES Professional Services, l'ajudem a reinventar-se, a innovar, renovar i transformar el seu model TI. Ho fem alineant tecnologia i negoci, per que coneixem les tecnologies i les industries a les que ens adrecen, i per que som capaços de proposar i desenvolupar les arquitectures estratègiques dels processos, sistemes i tecnologies que ens han de servir per construir les solucions que donen resposta als seus objectius de Negoci.

Amb els serveis de consultoria i el Portfoli de solucions i productes JES, innovem models nous o adaptem d'existents, provats i d'èxit. Aportem l'expertesa en diferents sectors i ecosistemes, models i motors analítics per les regles de negoci.

Serveis d'Integració Tecnològica ZHILABS®

JES Professional Services, instal·la, adapta, manté i dona serveis de suport correctiu i evolutiu de les solucions ZHILABS® "out-of-the-box", fàcil d'adquirir, adoptar i (re)adaptar a cada cas i necessitat.

Som els Integradors tecnològics mes adequats per les plataformes i mòduls de Metering, Recolecció i Storage, Analitics, Actionables i Scorecards dels Productes Software i Arquitectura BigData de la Factoria Zhilabs®

Serveis de Plataforma JES&ZHILABS® pel Big Data

Dimensionament, desplegament, Posta en marxa, Suport i Manteniment de plataformes per BigData. Confieu en la nostra Plataforma SaaS modular i escalable pensada pel BigData i Analítics. Delegeu en els nostres serveis de Plataforma, l'Arquitectura IT necessària en la vostra organització pel BigData i el Smart World.

«JES&ZHILABS AGORA és el «state-of-the-art» en la evolució de les plataformes SaaS pel BigData & Analítics, que creix amb tu i amb les necessitats del teu negoci»

EL QUÈ, COM i AMB QUÈ

  • «EL QUÈ», volem ser assessors de confiança. Acompanyar clients pel camí del canvi i transformació TI, construint amb ells i per ells solucions adequades a les seves necessitats, pensades i alineades amb els seus objectius
  • «EL COM», fer-ho amb l'equip d'experimentats professionals, les millors arquitectures estratègiques i tecnologies que permeten adoptar innovadors models de negoci basats en BigData & Analytics.
  • «AMB QUÈ», implementant la disposició de l'arquitectura ZHILABS® com fonament bàsic sobre infraestructura tecnològica de plataforma SOA en Cloud, oferida en serveis in-house o SaaS.