JES & ZHILABS®, La Arquitectura Estratégica para el BIG DATA

 

BigData, Retos y Oportunidades

La Ola BigData cambia el paisaje en cantidad, variedad, velocidad y ubicuidad. Saber cavalgar la ola lleva a la playa de los retos y oportunidades.

El reto no es solamente extraer valor del dato,en todo momento, después hay que aplicar adecuadamente la capacidad de utilitzarlo en la «Toma de Decisiones».

 

Estrategia y Innovación

Redes sociales, Media, Dispositivos inteligentes, Weareables, mobilidad y geolocalitzación, las Apps, y el dato «Legacy», dibujan el contexto del BigData.

Hay que moverse estratégica, colaborativa,competitiva i ágilmente. Innovando «Modelos de negocio coopetitivos» para nuevos esquemas de relación y comportamento.

 

Arquitectura de Soluciones

Innovar, mas que nunca, requiere de arquitecturas estratégicamente pensadas para el ecosistema y para adaptarse a las nuevas y cambiantes condiciones del medio.

No es suficiente tratar datos en volum, velocidad, variedad y veracidad. Es necesaria una «Arquitectura alineada estratégicamente» con la visión y objetivos de negocio.

La Arquitectura Estratégica es el puente entre Negocio y Tecnologia que sustenta, «At Continuum», la capacidad de innovar, desarrollar y hacer evolucionar las Soluciones

INNOVAMOS SOLUCIONES...

 • icon_01Social Shopping 2.0Els nous models d'àrea comercial i e-commerce en competència col·laborativa. Analitzar què vol el client, conèixer patrons i regles. Correlar predisposició, sentiment o influencia. Social CRM i Microsegmentació.
 • Punt de venda, amb l'ull a la xarxaLa clau de volta del consum és atraure clients al punt de venda, del virtual al físic i l'inrevés. Analitzar gustos i comportament, personalitzar l'experiència i interactuar en temps real.
 • Mon assistencial, e-home, e-car...Nous models d'assistència mèdica i en carretera, emergències, asseguradores, mútues i col·lectius assistencials d'assegurats i afiliats. L'analítica del cotxe connectat i l´home connectat.
 • Parlo i navego, ergo sum.Operadors i proveïdors de veu, dades i continguts segueixen sent epicentre de l'onada del BigData. Per mediació, activació, analítica i customer experience, ZHILABS® "out-of-the-box" és la solució.
 • Juguem, fem esport i ens divertimOci, esport i natura segle XXI. Gaming i Info-Entertainment. Bigdata d'events i espectacles, àrea wi-fi d'estadis, parcs d'atraccions i zones lúdiques. Rutes, seguiment curses, participants i assistents.
 • icon_06Hotels d'oci i negoci, com a casaÀrees wi-fi d'hotels, places públiques i fires. Àgores de serveis i continguts on fidelitzar l'hoste, individu o grup, en viatge de feina, plaer o trànsit. Oferir l'experiència d'usuari mes propera i personal possible.
 • icon_07Renovables, Green Data AnalyticsBigdata i Analítica en nous models de generació i consum d'energia i serveis públics. Xarxes i àrees cooperatives de consum i producció. Smartmetering i datastore. Gamificació i micro-cogeneració.
 • Industria, Lean, el Canvi i BigDataTradició, innovació i canvi. Màquina i procés, dada estructurada, legacy i «IoT». BigData a la cadena de producció, provisió i logística. Transport mercaderies, mobilitat, geolocalització, rutes, flotes i trànsits.
 • icon_09Àrea TIC, BigData i cadena de valorArquitectura BigData i analítics en acció i pel propi IT. Donar suport al cicle de Requeriments, Devops, Testing i Quality. Laboratoris i factories que desenvolupen SW, Apps o Jocs.
L'objectiu és innovar, desenvolupant solucions pels nous models dels canviants esquemes de relació i comportament social.

Tenim EL NECESSARI PER FER EVOLUCIONAR I CRÉIXER EL SEU NEGOCI...

   

Contacta amb nosaltres

 

Informació de Contacte

Possat en contacte

Ens pots contactar omplint el formulari i explicant-nos el que vols compartir o preguntar. També tens a la teva disposició els telèfons i adreces de contacte següents.
Si deixes les teves dades saps que aquestes dades seràn tractades correctament tal i com s'explica a la nostra Política de Privadesa.

JES Serveis Informàtics SL.
C/ València 304 Pral 1ª ,
08009 Barcelona, Catalonia (Spain)

+34 932201876
E-mail: [email protected]

Formulari de Contacte

BLOG, NOTICIES I QUELCOM MES...

Una visió sense estratègia, només és un desig. Una estratègia sense execució, no és res.

 

BLOG